tiistai 28. helmikuuta 2012

Katastrofi peruutettu

Eilen aamupainoni olikin onneksi taas 46.7 eli kilon vähemmän, kuin edellisenä aamuna. Olen tästä iloinen, koska en todellakaan halua palata enää siihen 47 kiloon..
Painoni voisi tippua enemmänkin, tahtoisin sen joskus sinne 40 kiloon, josta olisi enää muutaman kilon pudotus edessä.
Itsestänihän tämä on vain kiinni ja vain minä yksin voin vaikuttaa siihen, mitä pistän suuhuni ja mitä en.

Eilinen yö meni huonosti. En tahtonut alkaa nukkumaan, kun asiat ahdistivat niin paljon. Puuhailin vain kaikkea muuta, koska en tahtonut painaa päätä tyynyyn ilman tekemistä, jolloin olisin joutunut ajattelemaan liikaa ja olisin taas ahdistunut.
Mikä siis ahdistaa?
A) Yo-kirjoitukset. Aivan hirveä ahdistus ja stressi niiden takia.
B)Tulevaisuus. Mitä teen lukion jälkeen?
C) Harrastukseni. En edisty ja en osaa.
D) Raha. Mistä saan lisää rahaa?
E) Työt. Toivottavasti saisin kesäksi töitä.. Yritystä on kyllä hakemisessa, mutta en tiedä kuka minut haluisi töihin. Torstaina on eka työhaastattelu. Peukut pystyyn!

Tämä blogin pitäminen on muuten hirveän hirveän terapeuttista. Näistä asioista en puhu kenellekkään ulkopuoliselle, joten on kiva edes johonkin purkaa asioitaan, vaikka sitten tekstin muodossa blogiin.

"Ykkösblogini" on edelleen hevosblogini, johon kirjoittelen lähinnä harrastuksestani ja positiivisista asioista. Tämä on "kakkosblogini", joka käsittelee elämäni toista puolta. Kuitenkin tunnen tarvitsevani näitä molempia yhtä paljon.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti